Forsiden
Politikk
Organisasjon
Debatt
Pressesenter
Lenker
Kontakt DLF

Forsiden » Nyhetskommentarer
Nyhetskommentarer
 
22 Juni, 2007
Nytt nummer av tidsskriftet LIBERAL

I disse dager sendes et nytt nummer av tidsskriftet LIBERAL ut til medlemmer og abonnenter som er ajour med kontingenten.

Dette nummeret inneholder en artikkel om John Stuart Mill, som feilaktig regnes som en av de store liberale tenkere. Artikkelen, som er skrevet av Knut Mønnesland, fastslår at Mill ikke satte individets frihet særlig høyt.

Bladet inneholder også en artikkel om situasjonen i Tyrkia, skrevet av Per-Anton Rønning, og en artikkel med den tydelige tittelen ”Palestinabløffen” av Geir Levi Nilsen. I tillegg til dette vi man finne en artikkel om de klare rasistiske elementene i Immanuel Kants tenkning, og refleksjoner om flere ulike temaer: kritikk av høyresiden, familien, filmen ”300”, skattepolitikk, klimahysteriet, barnearbeid, og om SVs hurtigløp bort fra egne valgløfter. Disse refleksjonene er skrevet av bl.a. Onar Åm, Per-Anton Rønning, Geir Levi Nilsen, og Vegard Martinsen.

Dette nummer kan kjøpes ved å betale kr 35 til DLF, Postboks 510 Sentrum, 0105 Oslo, konto 1645 03 43866. Tidligere numre av LIBERAL kan også kjøpes, dog ikke første årgang, som er utsolgt.

Tilbake til forsiden...

 

Email denne saken til:


Din emailadresse:


Melding (valgfritt):© Det Liberale Folkepartiet 2001-08
Oppdateres med Moveable Type
Serverplass levert av HIT