Forsiden
Politikk
Organisasjon
Debatt
Pressesenter
Lenker
Kontakt DLF

Forsiden » Nyhetskommentarer
Nyhetskommentarer
 
05 Mars, 2004
Tider skal komme...

Vi kommenterer ofte dagens nyheter her på StemDLF, og viser hvordan dagens offentlige tankegang fører til merkelige, latterlige og tragiske konsekvenser. Hver eneste dag er avisen fulle av saker der individets rettigheter krenkes og almen skade oppstår. Så vil en (antagelig) velmenende politiker eller fem komme med et forslag som vil forverre situasjonen, eller som er mangler fullstendig relasjon til problemet.

Tenk over hvor mange av disse sakene som skyldes den feilaktige oppfatningen om politikkens oppgave. Den rådende tanke er at politikken skal løse alle problemer, og at alle borgere ustanselig skal ofre noe for dette. Vi tar avstand fra en slik tanke.

I vår verden vil ikke politikere legge seg opp i personlige problemer, ei heller forsøke å løse dem. Våre politikere vil ikke pålegge uskyldige byrder og begrensninger fordi enkelte svake sjeler ikke takler livet sitt. Folkevalgte fra DLF vil ikke opptre som borgerenes fiender, nei vi vil være deres vern mot kommisærer og mullaer.

Når ideen om at vi alle er vår brors vokter er forlatt, vil friheten blomstre og velstanden øke dramatisk, ettersom kjeppene som daglig stikkes i våre hjul vil bli borte.

Vi gleder oss !

Tilbake til forsiden...

 

Email denne saken til:


Din emailadresse:


Melding (valgfritt):© Det Liberale Folkepartiet 2001-08
Oppdateres med Moveable Type
Serverplass levert av HIT