Forsiden
Politikk
Organisasjon
Debatt
Pressesenter
Lenker
Kontakt DLF

Forsiden » Nyhetskommentarer
Nyhetskommentarer
 
17 Mars, 2004
Politiet

I de siste dager har vi i avisene kunnet lese følgende overskrifter:
”Tagget ned regjeringsbygget … Med politiet som passive tilskuere sprayet Blitz-ungdommer i ettermiddag ned regjeringsbygget med slagord.” og ”14-åringer ramponerte hus … politiet løftet ikke en finger”.

Disse tilfellene der etter vårt syn grove kriminelle handlinger, og politiet burde ha grepet inn. Slike handlinger bør straffes med minimum ett år i fengsel, men dagens politi bryr seg ikke om slikt. Hvorfor?

Det kan være flere grunner, men en av de viktigste er at politifolkene vet at de skyldige ikke blir straffet. De som blir innbrakt etter slike tilfeller av hærverk slipper unna med i verste fall en bot, og dette har ingen avskrekkende virkning. Mao. politiet vet at det ikke er noen vits i å innbringe disse kriminelle, fordi lovverket er slik at disse ikke blir staffet. Derfor kan politifolkene slippe my bry ved å la de kriminelle holde på.

DLF ønsker strenge straffer for all reell kriminalitet, også for hærverk. Alle de andre partiene er uenige med oss i dette, og dessverre er også folk fleste uenige med oss. Og derfor vil kriminaliteten fortsette å stige.

Tilbake til forsiden...

 

Email denne saken til:


Din emailadresse:


Melding (valgfritt):© Det Liberale Folkepartiet 2001-08
Oppdateres med Moveable Type
Serverplass levert av HIT